DRAAGCONSULT / WORKSHOP

Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt om de website nóg beter te maken. Hierdoor kun je even geen bestellingen plaatsen of consulten boeken via de webshop. Via de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kun je wel gewoon je bestelling plaatsen. 

Ook voor draagconsulten kun je wel gewoon terecht. Wil je dus graag leren dragen met een draagdoek of voorgevormde drager, wil je een nieuwe knooptechniek leren, of een bekende verbeteren? Of ben je nog relatief nieuw in draagland en wil je de verschillende draagsystemen uitproberen? Dan ben je bij mij aan het goede adres :) Wanneer je een e-mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. neem ik z.s.m. contact met je op.

JustCarry is o.a. te vinden op de inloopavonden van Geboortecentrum Origine i.s.m. het Amphia Ziekenhuis in Breda. De eerstvolgende inloopavond bij Origine vindt plaats op woensdag 27 november.

 
Ongeveer 1 keer per maand organiseert JustCarry van 10.00u tot 12.30u een inloopochtend.

Tijdens de inloopochtend is het mogelijk om de verschillende draagdoeken en voorgevormde baby-, peuter- en kleuterdragers te bekijken en uit te proberen. Onze gecertificeerd draagconsulente is aanwezig om al je draagvragen te beantwoorden.

Twijfel je bijvoorbeeld tussen een Bondolino of een Manduca, een Storchenwiege BabyCarrier, ERGObaby, Marsupi, TULA of toch die geweldige Rose and Rebellion? Of tussen een rekbare draagdoek of een geweven draagdoek? Geen probleem! Wij hebben ze allemaal liggen, dus probeer ze gerust even uit.
 
Voor meer informatie kijk je even onder het kopje 'inloopochtenden'.
 
 
 
 
 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws en de aanbiedingen?

Over JustCarry

Mijn naam is Noortje Lammers. Ik ben verloskundige in opleiding, gecertificeerd draagdoekconsulente (Trageschule Dresden), masseuse, docent babymassage en mama van 2 kinderen.

Na de geboorte van mijn jongste zoon ontstond mijn passie voor het dragen van mijn kinderen in ergonomische draagdoeken en draagzakken. Zij hebben mij en mijn zoontje door heel wat moeilijke uurtjes heen gesleept en maakten mij veel mobieler dan ik zonder drager was geweest.

Al gauw ontstond vanuit mijn omgeving steeds vaker de vraag om mensen te adviseren bij de keuze van een geschikte doek of draagsysteem alsook de vraag om uitleg over de verschillende knooptechnieken die mogelijk zijn. Om op een goed onderbouwde wijze aan deze vraag te kunnen voldoen volgde ik de opleiding tot draagdoekconsulent bij 'die Trageschule' in Dresden, Duitsland. Ook ben ik aangesloten bij de VDC (Vereniging van Draagdoekconsulenten), waar ik  o.a. voorzitter van de medische commissie ben. Sinds 2012 verzorg ik de lessen aan de Nederlandse opleiding tot draagdoekconsulent.

Om mensen te helpen bij de keuze voor de juiste drager voor hun specifieke situatie, wensen en voorkeuren, richtte ik Draagdoek Lenen op; een leenservice voor ergonomische babydragers. Om ook na de leenperiode mensen van dienst te kunnen zijn, is het idee voor JustCarry ontstaan.

Vanaf 4 augustus 2012 is de webshop van JustCarry dan eindelijk werkelijkheid geworden en verkoop ik ergonomische babydragers en draagdoeken. En natuurlijk bied ik vanaf hier ook draagconsulten en presentaties over dragen aan.

Hopelijk kan ik ook jou helpen bij de keuze voor de drager die het beste bij jou en je kindje past!

Groetjes,

Noortje

 

JustCarry

Sterrenkroos 157

4823 MD Breda

 

JustCarry is onderdeel van Care and Carry, evenals Draagdoek Lenen.

KvK: 52924297

BTWnummer: NL198641394B01

Rekeningnummer: Rabobank 328145637

Meest bekeken

© 2012 Justcarry.nl | Ontwerp en realisatie: Hisslink

Inloggen or Registreren

LOG IN

Registreren

User Registration