DRAAGCONSULT / WORKSHOP

Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt om de website nóg beter te maken. Hierdoor kun je even geen bestellingen plaatsen of consulten boeken via de webshop. Via de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kun je wel gewoon je bestelling plaatsen. 

Ook voor draagconsulten kun je wel gewoon terecht. Wil je dus graag leren dragen met een draagdoek of voorgevormde drager, wil je een nieuwe knooptechniek leren, of een bekende verbeteren? Of ben je nog relatief nieuw in draagland en wil je de verschillende draagsystemen uitproberen? Dan ben je bij mij aan het goede adres :) Wanneer je een e-mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. neem ik z.s.m. contact met je op.

JustCarry is o.a. te vinden op de inloopavonden van Geboortecentrum Origine i.s.m. het Amphia Ziekenhuis in Breda. De eerstvolgende inloopavond bij Origine vindt plaats op woensdag 27 november.

 
Ongeveer 1 keer per maand organiseert JustCarry van 10.00u tot 12.30u een inloopochtend.

Tijdens de inloopochtend is het mogelijk om de verschillende draagdoeken en voorgevormde baby-, peuter- en kleuterdragers te bekijken en uit te proberen. Onze gecertificeerd draagconsulente is aanwezig om al je draagvragen te beantwoorden.

Twijfel je bijvoorbeeld tussen een Bondolino of een Manduca, een Storchenwiege BabyCarrier, ERGObaby, Marsupi, TULA of toch die geweldige Rose and Rebellion? Of tussen een rekbare draagdoek of een geweven draagdoek? Geen probleem! Wij hebben ze allemaal liggen, dus probeer ze gerust even uit.
 
Voor meer informatie kijk je even onder het kopje 'inloopochtenden'.
 
 
 
 
 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws en de aanbiedingen?

Inloopochtenden JustCarry

Draag je je kindje al, maar kun je nog wel wat tips gebruiken? Wil je je kindje gaan dragen, maar twijfel je welke draagzak of draagdoek voor jullie het meest geschikt is? Wil je eerst wel eens een ergonomische drager bekijken voordat je hem evt. aanschaft?

Kom dan naar een inloopochtend van JustCarry / Draagdoek Lenen. Tijdens een inloopochtend is het mogelijk om de verschillende draagdoeken en voorgevormde dragers te bekijken, je te laten adviseren bij een mogelijke aankoop, even bij te kletsen met andere (draag)mama’s en -papa’s en/of natuurlijk zelf een draagdoek of draagzak te proberen. Twijfel je bijvoorbeeld tussen een Bondolino of een Manduca? Of tussen een rekbare draagdoek of een geweven draagdoek? Geen probleem! Wij hebben ze allemaal liggen, dus probeer ze gerust even uit.

Deskundig advies
Je krijgt tijdens de inloopochtend deskundig advies van een gecertificeerd draagconsulente. Mocht je vragen hebben over de verschillende draagdoeken en babydragers uit ons assortiment of over het knopen met een draagdoek, stel ze dan gerust. Tijdens de inloopochtend is er helaas geen gelegenheid om een (uitgebreid) draagconsult te doen, maar we helpen je met kleine tips wel graag op weg. Houd er rekening mee dat het druk kan zijn en dat je even moet wachten tot je geholpen wordt.

Tijd en plaats
Je bent op de inloopochtenden tussen 10.00 en 12.30 uur van harte welkom bij JustCarry / Draagdoek Lenen op de Sterrenkroos 157 in Breda. Er is volop (gratis) parkeergelegenheid voor de deur. Je hoeft je niet aan te melden van te voren en uiteraard zijn partners en kinderen ook welkom. Tijdens de inloopochtenden geldt er géén aankoopverplichting maar mocht je iets aan willen schaffen dan is dit natuurlijk wel mogelijk.

De data van de eerstvolgende inloopochtenden zijn (wijzigingen onder voorbehoud)

  • september 2015 (exacte datum volgt nog)

Meest bekeken

© 2012 Justcarry.nl | Ontwerp en realisatie: Hisslink

Inloggen or Registreren

LOG IN

Registreren

User Registration