DRAAGCONSULT / WORKSHOP

Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt om de website nóg beter te maken. Hierdoor kun je even geen bestellingen plaatsen of consulten boeken via de webshop. Via de mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. kun je wel gewoon je bestelling plaatsen. 

Ook voor draagconsulten kun je wel gewoon terecht. Wil je dus graag leren dragen met een draagdoek of voorgevormde drager, wil je een nieuwe knooptechniek leren, of een bekende verbeteren? Of ben je nog relatief nieuw in draagland en wil je de verschillende draagsystemen uitproberen? Dan ben je bij mij aan het goede adres :) Wanneer je een e-mail stuurt naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. neem ik z.s.m. contact met je op.

JustCarry is o.a. te vinden op de inloopavonden van Geboortecentrum Origine i.s.m. het Amphia Ziekenhuis in Breda. De eerstvolgende inloopavond bij Origine vindt plaats op woensdag 27 november.

 
Ongeveer 1 keer per maand organiseert JustCarry van 10.00u tot 12.30u een inloopochtend.

Tijdens de inloopochtend is het mogelijk om de verschillende draagdoeken en voorgevormde baby-, peuter- en kleuterdragers te bekijken en uit te proberen. Onze gecertificeerd draagconsulente is aanwezig om al je draagvragen te beantwoorden.

Twijfel je bijvoorbeeld tussen een Bondolino of een Manduca, een Storchenwiege BabyCarrier, ERGObaby, Marsupi, TULA of toch die geweldige Rose and Rebellion? Of tussen een rekbare draagdoek of een geweven draagdoek? Geen probleem! Wij hebben ze allemaal liggen, dus probeer ze gerust even uit.
 
Voor meer informatie kijk je even onder het kopje 'inloopochtenden'.
 
 
 
 
 

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws en de aanbiedingen?

JustCarry verzamelde voor jou de volgende links:

 

Draagdoek Lenen hier kun je een draagdoek of draagzak uitproberen voordat je er eentje aanschaft. Het leenbedrag krijg je als korting op je aanschafprijs bij JustCarry.nl

 

 

Care and Carry draagdoekconsulten, babymassage en zwangerschapsmassage in omgeving Breda, Tilburg, Dordrecht, Roosendaal, Bergen op Zoom, Waalwijk etc.

 

Vereniging van Draagdoekconsulenten. Hier vind je een draagconsulent bij jou in de buurt.

 

 

Rondom Eva Voor prachtige voedingsbeha's en zwangerschapslingerie

 

Lievepip Webwinkel in eerlijke kraamcadeau's.

 

 

Stofeerlijk webwinkel in fairtrade en biologische stoffen.

 

 Draagmagazine

 

 

 

Draagconsulenten:

Brigitte Sparnaaij (omgeving Leiden)

Noortje Lammers-Roose (omgeving Breda - Tilburg - Roosendaal - Dordrecht)

 

Fabrikanten:

Hoppediz Fabrikant van o.a. de Bondolino babydragers, geweven draagdoeken en rekbare draagdoeken

Manduca Fabrikant van de Manduca babydrager

Storchenwiege Fabrikant van o.a. de Storchenwiege BabyCarrier en de Storchenwiege geweven draagdoeken

Meest bekeken

© 2012 Justcarry.nl | Ontwerp en realisatie: Hisslink

Inloggen or Registreren

LOG IN

Registreren

User Registration